Tuesday, June 19, 2007

I'm blue (da ba dee)

I have a blue house with a blue window..
Ei vaiskaan. Sinisiä sen sijaan ovat lakanat sekä lempparivaatteiksi muodostuneet farkkuhamonen ja paitamekko. Sinistä aurinkosuoja-mousseakin jussina toivottavasti tarvitaan.. Neulomuksesta tulloo isona Summertime Tunic, hän ei taida ehtiä enää jussiks. Puikot ovat muuten superboost-pitsiaddit. Mun arvio näistä kuuluis et ihan kivat, puikko-osa vähän mattapintasemman (=hivenen niklattuja nihkeemmän) oloinen ja puikon päät tosiaan terävämmät - auts.

Tästä sinisyysvillityksestä tulee ihan kymmenen vuoden takainen yläaste-Laura mieleen. Farkut mulla toki on edelleen aina, mut silloin sinistä oli ihan kaikki mahdollinen vaatteista asusteisiin ja oman pikkuhuoneen sisustukseen. Paljon sinistä oli vielä ihka ekassa omassa kodissanikin, johon haalin mööpeleitä melko tarkkaan kuus vuotta sitten. Sittemmin valkoinen, ruskea ja beige ovat vallanneet alaa muuten niin vaaleanpunaisesta maustani :)

Ai niin, tässä oli vielä yks syy miks olin vähän blue..
Lanka loppui kesken Mittumaarin päättelykerroksen. Höh. Vaikka mulla oli sitä 600 m (200 g Visjögarnia), eli 60 m yli ohjeessa ilmoitetun menekin ja jätin vikasta kaaviosta viimeisen kerroksenkin tekemättä. Nooh, lanka oottelee jo kiltisti kerillä aikoja parempia.

Ps. Onnistuko renkutuksen tartuttaminen ;) Jos ei, ni linkkaan tähän vielä kesäisen soittoääneni, koska tuossa lauletaan ihan selvästi "loma loma jei". Runsaan viikon päästähän tuo alkaa.. Mut mikä vaivaa vanhan suomirokkarin musiikkimieltymyksiä? Onks tähän mitään lääkettä? Äskettäin apoteekista noudetut antihistamiinit ei taida auttaa amismusakärpäsen puremiin :D

4 Comments:

At 8:25 PM, Blogger Jatta said...

Tarttui, voi möööh! Toivottavasti en saa "kuunnella" biisiä koko yötä ;)

Ja onpas sinistä! Suorastaan epäLauramaista! Kun muut haluavat kesällä pastellisävyjä niin me himotaan päävärejä :D

 
At 2:15 PM, Blogger Vilma said...

Onnistui, voi pirulainen (bluudabadiidabadaijadabadiidaba...) :D

Mulla alkaa vaaleanpunainen olla jo vähän förbi. Tai ainakaan pastellipinkki ei enää kiehdo samoin kuin ennen, voimakas fuksia kylläkin.

Vihreä ja punainen alkaa vallata alaa mun lempivärikartallani. Tarkoituksen ai kuitenkaan oo yhdistellä vastavärjeä toisiinsa kovin räikeesti, ettei mee värisilmä rikki. ;)

 
At 8:02 PM, Anonymous Anonymous said...

Hyvin jäi biisi päähän soimaan, mutta pääsinpähän ainakin eroon entisestä renkutuksesta, joka soi päässä useamman päivän ajan.

Tuo värijuttu on aika mielenkiintosta. Mulla on ruskea kausi meneillään ja just tuossa matkavaatteita pakkaillessa huomasin, että vaatteiden värivalikoima on aikalailla mustaa, valkoista ja ruskeaa. Sininen oli aiemmin sisustuksessa kiva väri, mutta nyt on ruskea jo hiipimässä sinnekin.

 
At 11:51 PM, Anonymous Anonymous said...

Voi hittolainen, nyt sait tosta otsikosta ihan kamalan biisin soimaan päähän :D

 

Post a Comment

<< Home