Monday, June 11, 2007

Hamohamonen

vihdoinkin esittelyssä...
Ohje: Ogee Lace Skirt tämän kesän Interweave Knitsistä
Lanka: Novita Samos, vajaat 200 g
Puikot: 8 mm, i-cordeissa 5 mm ku olivat paksuimmat sukkikset mitkä äkkiseltään löytyi

Helmassa ei oo crochet cast-onia, en vaan osannut vaikka kuus kertaa yritin. Oikeesti. No ehkä waste yarn oli ohut, kenties koukku liian pikkuinen, sitä kiroileva neuloja pohti ain. Niin ja pitsimallikin oli kaikessa kauneudessaan erittäin altis mokille - jotka siis kaikki on kuitenkin purettu pois :)

Lopputulos ihan kiva -osastoa, toimis ehkä rannalla biksujenkin päällä. Tähän raaskis ehkä pyyhkiä hietkin :) Ja hartioiden ympärille kiepautettuna toimii hän myös. Siitä ei vaan tullut kuvaa, koska kameran ohella mun kuvaaja on aikeissa irtisanoutua hommastaan vaikka mä just viime viikolla olin mukana moottorspyörän ketjuja rasvaamassa. Hanskat kädessä tietty, hienohelma.

Kesän IK:ta esikatsellessa luulin ihan, että tekisin ekana Summertime Tunicin. Ohjeenkin (pdf!) printtasin heti miten. Saatuani lehden käsiini ja juteltuani malleista neuletapossa, Ogee vei kuitenkin voiton. Puikoilla on muuten samaisesta lehdestä myös Varpaisillaan-sukat aikaa sitten hankitusta Jitterbugista, joka ei halunnutkaan Kombuksi (kuvia täällä). Ja Mittumaarikin loikki puikoille. Ehkä tehokkain tapa saada haluamansa toteutettua neulesaralla on sittenkin tehdä niitä ilmestymisjärjestyksessä tuoreimmasta päästä to do -listaamisen sijaan :D

5 Comments:

At 8:20 PM, Blogger Pikkumyy said...

Rantahameena varmaan tosi kiva

 
At 8:23 PM, Anonymous Anonymous said...

Kivan näköinen hamonen.

 
At 7:56 AM, Blogger Sini said...

Aikast kiva hame. Pitsikuvio on tosi kaunis :)

 
At 1:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Tosi kivannäköinen tuosta kyllä tuli! Samos näyttää sopivan tosiaan hyvin tuohon malliin.

t. Johanna the räpätäti ;-)

 
At 7:50 PM, Blogger sanna said...

Hauska hame! Tuotahan voi tosiaan käyttää vaikka miten, monikäyttöisyys on aina plussaa. :)

 

Post a Comment

<< Home