Thursday, June 28, 2007

Back to pink - Paluu pinkkiin

Pienen ihmisen pinkinkirjava pipa
Ohje: Vine Lace Baby Hat
Lanka: Sandnesin Lanett, menekki tosi mini
Puikot: 3 mm
Muuta: Niin matala et ei voi pysyä edes newborn-kokoisessa piässä. Pitää varmaan tehä vielä solmiamisnauhat. Taustalla pukkaa Putkis-tuotetta.

Ihan pakko hehkuttaa tätä viel vähän..
Ohje siis Summertime Tunic (pdf)
Lanka: Novitan Tennessee, menekki vajaat 300 g
Puikot: Reunuksissa 4 mm; muuten 3,5 mm
Muuta: Kiva simppeli malli, ihan uskomatonta miten tuollainen muotoilematon mötkylä (en sit tehnyt edes sitä waistbandia) voi istua, mutta tuo nyöri tekikin ihmeitä. Vaikkei se masupömppää kadottanutkaan :) Nyöri on keltsi, koska se koittaa imitoida farkkujen sauman väristä lankaa. Tuli vähän heja sverige -henkinen ratkaisu. Ehkä sen vois vaihtaa vielä piiitkään i-cordiin.

Huomenna alkaa lomaloma, mut Lauralla onkin ressiressi. Haluan järjestää työpisteen niin, et mua on kiva tulla tuuraamaan. Kun on puoltoista vuotta ollut muiden sijaisena ja monta kertaa aloittanut aamun täpötäyden työlistan kanssa täydessä kaaoksessa, ni haluu ite olla kivempi sijaistettava. Ja onpa sit ehkä itellekin siedettävämpää palailla lomalta.

Lomalla olis meininki pyörähtää heti ekana vanhassa asuinkaupungissa (hehe, viihdyin siellä max ma-aamusta pe-iltapäivään) Raumalla. Onks mittää vinkvinkkei neulojalle..? Siellä asuessani punkatessani olin vielä novitarajoittunut.

6 Comments:

At 10:57 PM, Blogger Tiina said...

Toppi on kyllä tosi upea! Miten siitä pötkylästä voikin tulla noin istuva?! :)

 
At 7:56 AM, Blogger Suvi said...

Tosi kiva toppi ja sopii farkkujen kanssa hirmu hyvin yhteen!

 
At 8:19 AM, Blogger Tytti said...

Hyvännäköinen!

 
At 8:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Yllättävän kaunis toppi tosiaan!
Raumalla ei noita lankakauppoja taida olla kuin kaksi, Kajava wanhassa Raumassa ja Kodin lanka ja neule on linistä vastapäätä. Vanhassa Raumassa on yhä edelleen paljon käsityöliikkeitä, kangaskauppojakin on kolme!

 
At 9:45 AM, Blogger Tiina said...

Viime kesänä kirjoittelin omaan blogiini näin: "Rauman vanhasta kaupungista löytyi ihana pikkukauppa Päkäpirtti joka sijaitsee Kuninkaankatu 7:ssä (sisäpihalla). Yrittäjä, Soile Pirppu, värjää itse kasviväreillä lankaa ja neuloo niistä langoista uperita villapaitoja. Lankaa on myös myytävänä."

 
At 5:37 PM, Anonymous Anonymous said...

Ohhoh (tuo Tiinan kertoma)! Raumalla on ilmeisesti tapahtunut jotain sinä neljänä vuotena, kun itse olen enää käynyt vanhempien luona kyläilemässä:D Juu eli parempi siis, kun en yritäkään vinkata mitään;)

 

Post a Comment

<< Home