Sunday, May 06, 2007

Soak for at least 20 minutes...

Vaalea, pehmeä ja herkkä on puolentoista päivän armottoman neulomisen jäljiltä valmis, märkä ja lampaanhajuinen. Siniset suirot ovat pingotusta varten pujoteltuja lankoja.

Niin neulomisten ku muunkin suhteen on joteensakin saamaton olo. Ideoita olis taas kuin luteita (minne se slogan muuten mahtoi kadota uuteen bloggeriin muuttamisen yhteydessä..?), mut mitään ei saa aikaseks. Kahtelin tuossa Punaisen langan uusinnan. Tuntui hyvältä kun Laura Honkasalo sanoi, että kuka sen määrittelee ettei esimerkiksi käsillä tekeminen ole yhtä arvokasta kuin joku "oikea" työ, josta maksetaan palkkaa. Viisas nainen, nätti nimikin :D


4 Comments:

At 5:59 PM, Anonymous Anonymous said...

Oiskohan sulla liotuksessa kenties FBS? Tein itse juuri sen ja muistaakseni ohjeessa oli tuo lause. Saamattomuutta on muuten liikkeellä täälläkin ts teen ja puran vuorotellen. Tai sitten aikaansaannokset ei miellytä. *hmph* Johtuukohan se vaihtelevasta säästä?

 
At 6:27 PM, Blogger laurar said...

Eiku SS :D

Tuota lausetta taidetaan viljellä kaikissa sen yhden jenkki kustantajan ohjeissa.. On menos lahjaksi tuo lillutuksen tulos, siksi salaperäisyys :)

 
At 7:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Hih :D Laitathan kuitenkin kuvaa heti kun uskallat? Itse käytin oikaisua eli pingotin, sumutin suihkupullolla ja annoin kuivua. (materiaalina ei ollut täyttä villaa)

 
At 2:32 PM, Blogger Anne said...

Tuosa kuvassahan on ilmiselvät aivot. :-o Siltä se ainakin mun silmissä näyttää! :-P

 

Post a Comment

<< Home