Wednesday, May 30, 2007

Älä hannaa

Go go, no apologies
Not my ideologies
Pitsinuttu pussi-tenneseestä (etäistä sukua pussikaljalle) ei toiminutkaan. Ei myöskään rooibos-tee, vaikka kampaajalla just luin et moni maitokahvin kittaajakin diggaa siitä. Kahvin juominen on masun piippailun vuoks vähentynyt, mut kivaa korviketta ei oo oikein löytynyt. Niin ja kampaaja.. Löytyi ihminen, joka ymmärtää ytimekkäät ilmaisuni "tahtoo vaaleempaa" ja "ei taho enää otsatukkaa" - ja vieläpä samanaikaisesti, jei!

I take what I wanna
And I go, you go, we go, let's go. Go go
Josko pienet gasoliinit ja petroolit lääkkeeks neulekrappeen. Lanka haalittu muinoin Tupasvillan Palmikkoneulehuppari mielessä, muki sen sijaan heräteostos tehtaanmyymälästä. Petroolia Teemaa - saatavilla kuulemma vain tän hetken, ja bim, sitä ei enää ole.

Jaahas ja fontti ellää ihan omaa elämäänsä. Go go vaan sillekin :)

9 Comments:

At 10:08 PM, Blogger Pikkumyy said...

Eikö joku minttu-suklaa maustettu musta tee tai jokin muu erikoisempi tee menisi alas kahvin korvikkeena? Mun maha ei tykkää kahvista mut onneksi en minäkään!

 
At 7:15 AM, Anonymous Anonymous said...

Jatkan tuosta kahvista. Tummaksi paahdettu kahvi on mahalle ystävällisempää kuin vaaleapaahtoinen. Esim. Presidenttiä saa tummana ihan normaalista ruokakaupasta, muita ei oikein löydy.

 
At 7:54 AM, Blogger Pikku- Kettu said...

Minullakin on tuo ihan sama Wool ostettuna ihan samaan paitaan. :D

Josko sitä vaikka kesällä kerkiäis...

 
At 8:41 AM, Blogger Unknown said...

ja nyt se soi koko loppupäivän päässä :)

 
At 8:44 AM, Blogger Johanna said...

Mullakin käy vain tummapaahtoinen, vatsa ei tykkää yhtään "tavallisesta".

Kenellä sä muuten kävit Hairgaragessa? Ne taitaa kaikki olla ihan hyviä...

 
At 8:52 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei! Kun saat hihan tehtyä tuohon novitan malliin, niin kerro, menikö ihan ohjeen mukaan... Oon ite koittanu vääntää woolista sitä ja hermo paukkuu, kun ei siitä sellasta solakkaa ainakaan tuu kuin kuvassa näkyy, päinvastoin. Säkki olis mun hiha, jos ohjeen mukaan olisin tehny. Ja kun teen oman sovelluksen, tulee ongelmia yläpäässä, et missä teen hihan kainalokavennukset tmnno ja miten paljon jne.

 
At 11:59 AM, Blogger laurar said...

Kiitoksia kaikille kahvivinkeistä, en minäkään niin kahvin maun ystävä oo, mut jotain lämmintä olis mukava muiden seuraks latkia.

Johanna: Suvilla, oli kiva nuori kampaajan.

Hanna: Ei sitä saakaan onnistumaan, toi kuvan yritelmä on jo purettu :D

 
At 1:35 PM, Anonymous Anonymous said...

Mä epäilen, että sitä kuvan hihaa ei oo tehty samalla ohjeella ollenkaan. Tai sit on laitettu hakaneuloilla kiristykseen käsivarren taakse piiloon. :(

 
At 2:48 PM, Blogger uhoava gnu said...

Rooibos on hyvää, kun sitä hauduttaa kunnolla ja ei kokeile niitä laihoja pussiversioita. Reiluista kaupoista löytyy makoisaa irtoteetä.
Ja vanha kunnon Keisarin morsian on aina hyvää!

Hyvä tietää että tuo malli on susi, olen katsellut sitä sillä silmällä ja ajatellut että suomenkielistä ohjetta olis sitten helppo seurata..:/

 

Post a Comment

<< Home