Thursday, April 26, 2007

Kuulumissii...

Jatan diagnoosi viimeistä edellisen postauksen kommenttiloorassa osui ihan oikeaan, sukkakuume - la fièvre de chaussette, se on rantautunut meillekin.

Rpmmää pukkaa... Mulle tulee langan sävystä mieleen Jaffa, siis limu ei se kaupunki. Ehkä mulle on muksuna kipeänä ollessa juotettu verigreippi-jaffaa.. tai jotakin. Puikoilla on lisäks jotain vaaleaa, pehmeää ja herkkää, mut siitä kuvaa vasta kun se on yhden tuoreen ylioppilaan olkapäillä :D

Modassa oli kivaa vain tää. Tai sitten tää oli niin kiva, etten muita enää nähnytkään.

Jotain vanhaa, jotain uutta.. Ei vaan, en oo vaihtamassa siviilisäätyä vaan lähdössä ihan vaan vapun viettoon landelle. Vappuun on aina kuulunut kelistä riippumatta kevään eka mekko ja niin tänäkin vuonna. Perfect match vanhoihin kenkuleihin ja Sagittariaan on ihan sattumaa.


6 Comments:

At 11:16 PM, Blogger Jatta said...

Modasta jäi mullakin mieleen vaan toi. Ja sekin on niin perus etten taida jaksaa.. Neulehameen sileä osuus on vierottanu mut kaikesta yksinkertaisesta, voi plääh :P

Niin ja muuten Lauran lehtikatsauksia lissää kehiin, sulla on siihen hommaan paras ote :D

 
At 11:29 PM, Blogger Vilma said...

Samaa katselin Modasta minäkin, taitaa tosin jäädä vain ajatuksen asteelle. Ehkä se on vähän liian tavis ite tehtäväksi, ja se siistin sileän neulominen, puuh...

Jos noita sukkia neuloessa alkaa tehä mieli verigreippiä, niin Jaffan sijaan vois kokeilla vaikka tällaista juomavaihtoehtoa vapuksi. Ainakin nimen perusteella voin suositella! ;)

 
At 5:11 AM, Blogger Jenni said...

Minuakin innosti juuri tuo Modan pusero. Mulla on Prismasta hamstratut vaaleanpunaiset Oliviat vielä neulomatta... Jospa ne päätyisivät tuohon. Ehkä.

 
At 10:07 AM, Anonymous Anonymous said...

Mulla on samanlaiset kengät mustina, ihan lempparit!
Nim. tulispa kesä

 
At 10:38 AM, Blogger Suvi said...

Sama havainto Modasta. Muuta ei oikeastaan ollutkaan.

Sukkakuume tosiaan.. minä, siis minä joka en ole melkein ikinä ollut kauhean innostunut sukkien neulomisesta (trauma koulun kässäntunneilta), huomasin eilen tulostavani sukkaohjeita ihan täpinöissäni. Mitä on tapahtunut?

(Taisin jopa lisätä toissapäiväiseen getknitted-tilaukseeni kerän sukkalankaa) :O

 
At 6:16 PM, Blogger verano said...

Mä ainakin aina muksuna join punaista Jaffaa ollessani kipeä. Sillä oli joku mystinen parantava vaikutus olevinaan. Mut eikö ne olleet silloin vain eri värisiä vai jäikö multa makuero kokonaan huomaamatta? :)

Multa on Moda vielä kunnolla selaamatta, pistäs vähän laajempaa katsausta tulemaan ;)

 

Post a Comment

<< Home