Thursday, March 22, 2007

Vaalishaali ja flamingon oksua

Kun allaolevan postauksen napit (en oo vieläkään muistanut ottaa yhteyksiä tuohon Hannele Hämäläiseen) oli kiinnitetty kahdesti, piti vaalien vahtaamisen ajaksi saada jotain tekemistä.

Ostin viime vuonna Turun Käsityömessuilla Ninniltä pari kerää ruskeaa alpacaa "ihan vaan muuten vaan". Monesti oon harmitellut, et eihän kahdesta kerästä oo oikein mihinkään. Onneks Neja sitten esitteli miten kaksi kerää (ruskeaa ;) alpakkaa riittää Flower Basketiin, ni käyttötarkoitus oli sillä selvä. Mielenkiintoista, että mallikuvio oli ihan riittävän aivoton vaalitulosten seurailuun, mutta hiukan turhan haastava eiliseen neuletapaamiseen. Mitä siitä pitäisi päätellä...?

Lattialla retkottaa pahasti vaiheessa oleva kietsu. Näyttää ihan flamingon oksulta. Hinku tuhota tämäkin puoli kiloa oli niin kova, että kappaleet valmistuivat seiskan puikoilla muutamassa päivässä. Minne se into sitten hukkui, kun piti ryhtyä kappaleita yhdistelemään... :)

Josko tänään samalla, kun jännittää popprinsessojen puolesta, että näyttävätkö ne rokkikukoille mistä tiput pissii.


5 Comments:

At 9:04 PM, Anonymous Anonymous said...

Tänään on kommentti-ilta.

 
At 7:18 AM, Anonymous Anonymous said...

Tuo Alpakka on jus mun suosikki väri! Ihana!

 
At 8:05 AM, Blogger Sini said...

Onko sulla joku tehdas siellä??Neuletakkia pukkaa siihen malliin, että epäilys herää ;=)

 
At 12:04 PM, Blogger Lea said...

Sukat tulivat perille eilen ja olivat täydelliset. Kiitos!

 
At 9:06 PM, Anonymous Anonymous said...

Mä oon tosi inhottava, mutta haastoin sut yhteen juttuun, ota selvää mun plokista :) En löytäny täältä, että oisitko joskus moista tehny, tai ootko muuten anti-meemi-immeinen :)

t. memmu - se klö01

 

Post a Comment

<< Home