Sunday, March 11, 2007

Kuulumissii...

Ostin melkein vuosi sitten Kirsiltä puoli kiloa luonnonvalkoista poppia. Kotiuduttuani shoppausreissusta menin ja ostin armaksen uudella sampopankin visa electronilla Glampyrelta neuletakin ohjeen. Jostain syystä nuo kaks eivät ikinä päätyneet samaan kaappiin neuletakkia munimaan...

Nyt vuotta myöhemmin lainasin kirjastosta Viva Ponchon, ihastuin palmikkoponcho Eleanoriin ja tikuttelin sitä autuaana tajutakseni kolmannen kerän kohdalla ponchojen olevan ihan passé ja so last season, jotenka purkuun. Josko se palmikkoneuletakki sittenkin... Mitäs tosta, jos pop klahjaantuu jo neuloessa, kirjoittihan mustalammaskin et Cameronin neuletakki Holidayssa oli oikeasti käytetyn näköinen.

Naistenpäivänä mua lahjottiin kukkain sijaan kerällä vaaleanpunaista lankaa. Se oli kuulemma näyttänyt kaupassa minulta <3
Puikoilla näyttää parhaillaan tältä, enempää ei voi näyttää sillä osallistun Salaiseen Sukankutojaan :)

Mitäs muuta... Perjantaina selvis, ett elämän eka kunnon kesäloma käsittää kahta päivää vaille koko heinäkuun. Kukapa olis uskonut että sijaisen lomatoive menee läpi.. Joka tapauksessa jee :) Tänä viikonloppuna oli tarkoitus olla vähempi pyjamassa ja enempi kulttuurimenoissa. Paavo 1,5 jäi kuitenkin teknisen häirän vuoks näkemättä ja 15e maksua vastaan sainkin nauttia ammattiliiton vuosikokouksen ja työkavereiden seuran lisäksi aiotusti kaksista kaffeista, yksistä muonista ja vielä runsaan 20 egen "toimintarahasta", kun lippujen hinta palautettiin, hih. Tänä päivänen The Queen sentäs tuli kahteltua hyvässä seurassa, vaikka näin siitäkin jo unta että unohdin koko menon.


2 Comments:

At 11:53 PM, Blogger musta lammas said...

Hei, toi Glampyrinan takkihan onkin kiva! Pitääpä itsekin tilailla ohje...


Niin, en muuten ajatellukaan leffaa katsoessa, että ehkä Cameronin takki oli vaan neulottu Novitan langasta ja siksi näytti miltä näytti. :)

 
At 11:07 PM, Anonymous Anonymous said...

Poncho kyllä näytti hyvältä:)

Ihana mies!

 

Post a Comment

<< Home