Saturday, March 03, 2007

Jo on markkinat

Modan toi posti, IK:sta vinkkas Akateemisen lähettämä tekstari ja loput lähetti Adlibris. Eikös Lauren Weisbergerkin kirjoittanut asetelleensa uudet lehdet viuhkan muotoon esimiehensä pöydälle :) Mun kupissa tosin on Cafe Vanillaa, ei Pellegrinoa.

Koska neulominen on ihan selvästikin välineurheilua, mun on nyt pakko suunnata ostamaan 4,5 mm bambusukkikset, sillä 44 silmukkaa (=hiha) eivät mitenkään ylety 40 cm vastaavan kokoiselle pyöröpuikolle. Voi hitsi.

9 Comments:

At 12:38 PM, Blogger Tiina said...

Paholainen pukeutuu Pam Alleniin! :D

 
At 12:47 PM, Blogger hanna_h said...

Hih, samalta näyttää omat painetun sanan ostokseni. Ainoastaan tuo "Balls" puuttuu ja Lace Style ei ole vielä tullut. Odotan kyllä innolla vaikka nytkin ois jo vaikka mitä tehtävää. (Kumma kyllä, aloitin Modasta)

 
At 2:51 PM, Blogger Unknown said...

Lace Style!? Nyt jo!? Iiih!

 
At 3:17 PM, Blogger Taija said...

Ylettyyhän pyörösi vaikka kuinka pieneen ympyrään. Vetäisi kaapeli silmukoiden välistä puolessa välissä työtä lenkiksi ja tee toinen kaapelilenkki heti puikon viereen, näin voit neuloa vaikka 6 silmukan ympyrää.

Täältä http://taijantekeleet.blogspot.com/2007/02/kaksi-sukkaa-yhdell-pyrll.html näet kuvan, joka selventää, tosin tässä on kaksi sukkaa = kaksi ympyrää, mutta periaate on sama!

 
At 3:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Ei näy kuva :(

 
At 5:10 PM, Blogger Jatta said...

Liikaa ihanuuksia! Parhaimmat näytille? Jooko..?

 
At 9:14 PM, Blogger Marika said...

Ehdottomasti samaa mieltä kuin Jatta !! Varsinkin Lace stylestä ja Favorite socks- kirjasta kommentteja kehiin. Ovat myös minulla ostoslistalla sitten joskus.

 
At 9:48 PM, Blogger laurar said...

Juuh, tulollaan on katsausta, jahka.. saan aikaseks :)

 
At 11:55 PM, Blogger uhoava gnu said...

Sama pyörö/sukkapuikkojuttuongelma oli minullakin - ja päädyin neulomaan 0,5mm pienemmillä sukkapuikoilla lopun hihaa..
Eli Cavern Cardin hihasta sen verran, että minulla ei tehnyt tiukkaa ohjeen mukaisten hihakavennusten kanssa, tosin poimin kainalosta 3 silmukkaa yhden sijasta ja näin tuli yksi kavennuskerta lisää hihassa. Langasta ja käsialastakin varmasti riippuu.´

(Taijan kommentista tuli mieleen, että kokeilin hihassa magic loopiakin, mutta Novitan jäykällä pyöröllä ei sujunut ollenkaan.)

 

Post a Comment

<< Home