Thursday, July 27, 2006

Hei vaan taas hei

Uudesta Ullasta innostuneena neuloin Suvi-myssyn jostakin vanhasta puuvillanjämästä, veikkaisin et Novitan Ministä. Ja koskaanhan ei voi tehdä ihan niin kuin ohjeessa lukee... Eli neuloin alkuun tuollaiset kolmen silmukan i-cordit, jotka nappasin mukaan työhön toisella kerroksella - tuli miust siistimpi liitoskohta. Lisäksi alareunan viis ekaa kerrosta ovat 1x1 ribbiä eikä helmineuletta. Pipan saapi serkun pikkuneiti vähän myöhäisenä nimppalahjana.

Vieressä poseeraa toisen samanmoisen alku ja sen saa yksi vielä syntymätön pieni joskus ensi kuussa. Lanka on jämä yhdestä rumasta ankanpoikasesta joutseneksi -projektista. Kuvaa siitä, jahka kuvausassistenttini saapuu kotio.

Meillä on viikonloppuna oikein kunnon sukubileet. Kukaan ei mee naimisiin, mutta tätini (se neulova) otti urakaksi kutsua kaikki sisarensa puolisoineen, lapsineen, lapsenlapsineen, miniöineen ja vävyineen paikalle. Kivaa, minoon niin sukurakas - oikeesti. Meitä olisi liki kolmekymmentä, mut saapi nähdä kuinka hyvä osallistumisprosentti on tällä kertaa. Viimeks oltiin koko lössi koolla vissiin mun yo-bileissä, joista on hurahtanut jo muutama vuos.


1 Comments:

At 7:08 PM, Anonymous Anonymous said...

Ihana myssy jo malliltaankin ja pysyy hyvin päässä nauhojen avulla. Ja väri mitä ihanin prinsessalle! :)

 

Post a Comment

<< Home