Saturday, April 22, 2006

Heippa taasen piitkästä aikaa. Torstaina ei ehtinyt päivittelemään (vilkutukset Kristianille, 10 kk) ja eilen piti mennä nukkumaan jo klo 17 iltasella, kun oli vähän migreeni... Raivostuttava tauti, johon tosin taitaa arkiöiden lyhkäisillä yöunilla olla oma osansa, myönnetään.

Mut neulomaan oon kuitenkin ehtinyt... ja jostain syystä mun sukkaprojekteissa tuntuu nykyään tuppaavan käymään näin:Onneks tätä lankaa on mahdollista saada ainakin (lähes) samaa värierää - ihan omassa keittiössä :D


Katin taannoisesta vinkistä poikkesin eilen Prinsessa Itkupilliin (Itsenäisyydenkadulla, vähän Lanka-Aitalta keskustaan päin), eikä sieltä tietenkään päässyt ulos tyhjin käsin. Oottelen innolla liikkeen muuttoa, myyjätyttö kertoi heidän pääsevän kohta puoliin naapurikortteliin isompiin tiloihin. Eiks se mahda tarkoittaa lisää ihanuuksia... :)


Ai niin, tällainen valmistui keskiviikon neuletapaamisessa. Nyt vaan vappua ootelleen. Mekkokin on jo hankittu. Keksin 13-vuotiaana, et vappuna on oltava mekko - ja päätös on pitänyt kaikki nää vuodet, kelistä riippumatta.

2 Comments:

At 7:02 PM, Blogger sea said...

Ai vitsi noita vaaleanpunaisia. Mulle kanssa! :)

 
At 11:18 AM, Blogger mursuliina said...

söpöt sukat! hauskoja nuo pallukat korussa :D

 

Post a Comment

<< Home