Tuesday, January 24, 2006

Puikoilla tänään...

Karkkipipo valkoisesta ja MoniRaitaisesta 7 veljeksestä. Hidasta, mut kivaa.


Karkkimaista tämäkin... ei kyllä ihan niin ihqua kuin kuvittelin... tuleepa ainakin napakka lapanen. Onpa muuten sumuinen kuva.


Myös Neuleunian Särmä oli käyttänyt karkkiraitaa tehdessään nämä lahjoitusneuleet: ihanan pipon, kahdet lapset ja kivan kaulahuivin. Vielä vajaa kuukausi (ystävänpäivään asti) aikaa osallistua Ullan keräykseen!

Vanilla ja Sibylla: Kohovärien ohjeessa on, et värin pitäis antaa kuivua 12 tuntia ja sen jälkeen se silitetään (=kiinnitettään) nurjalta. Ohjeessa oli, et pitäs käyttää kolmen pisteen silityskuumuutta, eli kuuminta mahdllista mitä raudan säädöistä löytyy. Itse kuitenkin tulkitsin väljästi niin, et käytin kuuminta mahdollista jonka silitettävä materiaali sallii. Eipä siinä sen kummempia.
Mitäkö tekisin toisin? En piirtelisi pelkkiä sydänten ääriviivoja, vaan värittäisin ne kokonaan kohovärillä. Vois pito olla vielä parempi.

Ja Suffeli: MohairLuxissa käyttämäni mallineule on Modasta 5/05 ja se menee näin
1 krs: oikein. 2 krs: 1 o, *2 o yhteen, ota lk puikolle*, toista *_*, neulo 1 o. 3 krs: oikein. Toista 1-3 krs:ia.


5 Comments:

At 10:37 PM, Anonymous Anonymous said...

Täytyy kokeilla tuota kohoväriä ensinki joihin halpishanskoihin etten pilaa ainoita itsetehtyjä (siis siskon anopin tekemiä) lapasiani. Mutta kiitos vinkeistä! Linkitin tämän päivän postauksessani vain viidesti blogiisi:)

 
At 10:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Siis ensiksi joihinkin..

 
At 11:19 PM, Blogger Päivi, Lankakomero said...

Meillä mies käräytti yhen t-paitansa kohoväriä silittäessään, kun käytti tota ohjeen mukaista puuvillalämpötilaa. T-paita oli täyttä puuvillaa, mutta ei kestänyt kuin yhden pisteen silityslämpöä ja ruskea läntti tuli heti.

 
At 8:15 AM, Blogger Susanna said...

Sinooperin kohovärit voi kiinnittää myös uunissa "paistamalla" tai puhaltamalla hiustenkuivaajalla kuumaa ilmaa. Mä olen kohotellut myös kuuman hellanlevyn yläpuolella, mutta siinä tulee kyllä näppeihinkin vähän kuuma :D

 
At 6:15 PM, Blogger Susanna said...

Minäkin kävin ostamassa tiimarin kohoväriä, ja se on kyllä paljon paremman oloista kuin Sinooperista ostamani Marabuun väri. Tiimarin värillä on paljon helpompi kirjoittaa ja tehdä tarkkaa viivaa, marabun väri on jotenkin tosi tönkköä ja tuubia saa puristaa sormet punasina. Lisäksi tiimarin väri kiiltää aivan ihanasti.

Että tällaista vaan tulin tänne kertomaan :D

 

Post a Comment

<< Home