Wednesday, September 07, 2005

Titityy, lahjaneulomista ja luksusta arkeen


Nike-imitaatio II on valmis ja tilaajalleen mieleinen. Tää on nyt yksinkertaisesta Mandarin Petitistä niillä pirullisen terävillä ja nihkeillä kakkosen puikoilla, jotka pistelivät oikean etusormen pään puhki.


Synttärilahja lauantain sankarille valmistui jopa näin hyvissä ajoin. Fifi II x 2 ja ale-butterflytä taas. Pääntiehen neuloin ja pujottelin i-cordia, koska poncho tuntui valahtavan lannevaatteeksi mun luihujen harteideni yli.


Ja sama takaa. Kuvissa on myös mun "uusi" tukkani. Oikeasti mun hiukset ovat olleet ainakin viis vuotta ihan samanlaiset; vaaleaksi raidoitetut ja pitkät, mutta pätkityt ja sama käsittely tehtiin sille taas tänään. Kaikenlaista muutakin on tullut kokeiltua, mut tähän aina palaan.


Lauantain sankari saa lahjansa tällaisessa gerberakuvioisessa lootassa, jossa se köllöttelee silkkipaperiin käärittynä. Alan vihdoin toteuttaa sitä ajatusta, että käsintehty lahja ansaitsee kauniin paketoinnin.


Toteutin taannoisen uhkaukseni ja poikkesin Tre-Tku-Tre ajomatkalla Forssassa ostamassa elämäni ekan kerän Rowania. Kerä näyttikin kympin puikkojen hetken heiluttua tällaiselta huivilta, joka on siis ainaoikeaa ja joka kolmannella kerroksella on pidennettyjä silmukoita.

13 Comments:

At 9:30 PM, Blogger KirsiÄr said...

Piposta tuli kiva. Ja juu: pakkaus on puoli lahjaa.

Ai Vorssasta saa Rowania... Oliko laajakin valikoima? Kallistakin?

 
At 9:36 PM, Blogger laurar said...

Kirsi: Kiitos.

Valikoimassa oli vaan Big Woolia, Calmeria ja jotain kolmatta, en muista mitä. Värejä oli ihan muutama ja hinnat toosi hunajaiset.

 
At 11:02 PM, Anonymous Anonymous said...

oletapas taas ollut ahkera :O

 
At 11:36 PM, Blogger nanna said...

Pipa on kiva ja poncho samoin! Mä olisin ainakin tosi otettu, jos joku paketoisi lahjoja noin kauniisti. Mä itse pystyn lähinnä sellaiseen runsasteippiseen kääräisyyn, jota siistimpää saadaan aikaan jopa Cittarin lihatiskillä.

 
At 7:50 AM, Blogger Carita said...

Kiva kaksivärinen poncho ! Sää oot kyllä ahkera, nytkin kolme valmista työtä, huh huh :)

 
At 8:01 AM, Anonymous Anonymous said...

Hieno imitaatio-pipo! Käyn aina lueskelemassa blogiasi, kirjoitat todella hauskasti ja ahkerasti saat töitäkin valmiiksi.
Teitkö tuon pipon jonkin ohjeen mukaan vai omasta päästä? Olisiko jonkinlaisia suuntaviivoja...? Tekisi mieli tehdä omalle miehnpuolikkaalle samantapainen:)

t.Minna

 
At 8:36 AM, Blogger Kati E said...

Toi poncho idea on kiva. Tuota, mitkäs puikot on alebuterflyssä ja toisaalta mikä on kappaleen pituus???

 
At 9:30 AM, Blogger laurar said...

Kiitos kaikille!

Minna: Silmukoita oli muistaakseni 140, neule on 3n 2 o -ribbiä ja kavennukset tehty tähän tapaan http://www.novita.fi/ohjeet/asusteet/novita_nalle_colori_ribbipipo.html

Kati E: Puikot on vitoset ja kokonaisia ruutuja on 7 x 10 (leveys x korkeus)

 
At 10:33 AM, Blogger Pia Nore said...

Mistä Vorssasta saa Rowania?? En ole sinne päinkään menossa, mutta kaupunki on tuttu ja ihmettelen mistä ihmeessä siellä saa Rowania??:-)

 
At 11:06 AM, Blogger laurar said...

Villapallo: Lankapisteestä Hämeenkadulta/Puistolinnasta. Tää ei ole nyt sitten mainos :)

 
At 3:14 PM, Blogger Tiina said...

Ponchosta tuli kiva kaksivärisenä!

 
At 6:57 PM, Blogger Elina/ Mielitty said...

Kiva ja helppo kaulaliina! Tuollainen lanka on juuri parasta mahdollisimman yksinkertaisessa neuleessa. Hmm, oiva joululahjaidea...

Ponchon paketti on vaikuttava. Itse rakastan pakettien tekemistä, joululahjapaketteihinkin saan kulutettua aina järkyttävän paljon aikaa.

 
At 7:54 PM, Anonymous Anonymous said...

Asiasta viidenteen: silmänkääntöneuleleita/kieputusneuleita on Suuren käsityölehden vuoden 2000 nrossa 8. Ei varmaankaan samanlaisia kuin olit kaupassa käynyt katsomassa, mutta voi niistä jotain ideaa saada. Oli vielä ohjeet Nalle-langalle, joten lanka ei tuota ongelmia.
Paula

 

Post a Comment

<< Home