Wednesday, August 10, 2005

Taivas lyö tulta (tai salamoita ja vihmoo vettä)


Liekkipipo valmistuikin hyvissä ajoin ennen Joonan synttäreitä. En jaksanut tehdä lieskoihin keltaisia reunoja millään varsipistoilla, kun ne ei kuitenkaan olis onnistuneet ja pipa on on ihan hieno miust näinkin. Tai no seuraavaan tekisin ensin kaks kerrosta mustalla, kaks punaisella, kaks mustalla ja aloittaisin sitten liekit. Pipo ei varsinaisesti ollut ihan aivotonta neulomista (vaikka oikeaa pyörönä saikin neuloa) kun liekkeihin piti keskittyä joka kerroksella. Toisaalta eipä tuosta pieni virhe varmaan kauas näy :)
Kiitos muuten armaalleni kuvan käsittelystä, oma nassu pipon alapuolella näytti vähän hölmölle ja nythän pipassa on komiat varjotkin :)

Lankaa löytyisi seuraavaksi vaikka mihin mukavaan, mutta kosken oikein osaa tarttua mihinkään isompaan tai uuteen nyt, ajattelin neuloa jo kertaalleen lahjaksi annettua Fifiä vähän suuremmaksi -tylsyyksien tylsyys.

Irja, Tuazophia, Vilukissa, Ninni ja Susanna, kiitos kiinnostuksesta köyhien lapsiperheiden auttamiseksi. Idea on siis lähtöisin Terdeltä ja he ovat yhdessä Marjutin kanssa kirjoittamassa aiheesta juttua syksyn Ullaan. Terde häärää projektin Turun vastaavana, Marjut pääkaupunkiseudulla ja minä täällä Tampereella.

9 Comments:

At 10:22 PM, Blogger Johanna said...

Mistä toi pipon malli on? Luulen että meillä yksi pikkumies kiljuisi onnesta jos äiti väsäisi tuollaisen.

 
At 10:24 PM, Anonymous Anonymous said...

kiva toi pipo. Vois tehdä pojalle samanlaisen.. Ohje oli muuten uudessa novitan nuorisoliitteessä.

 
At 10:53 PM, Blogger Susanna said...

oo kun se on hieno! Mun pitäs kans miehen veljille tehdä tollaiset jouluksi.

En huomannu pipon ohjetta katsoa, mutta sen paidan ohjeessa ainakin oli hassua, että kerrottiinv ain että tarvitset kirjailuun keltaista lankaa, mutta ei sitten kerrottu että miten se tehdään ja missä vaiheessa :D Mä pitkään tutkin sitä mallikuviota, että eihän tässä ole keltaista ollenkaan...

 
At 2:01 AM, Blogger Tuulia said...

Makea pipo!

Mie haaraan neulojien lapsiperheprojektin San Diegon vastaavana ;) Lainasin sulta sen tekstin omaan blogiin, toivottavasti ei haittaa..

 
At 7:54 AM, Blogger laurar said...

Se "keltaisella langalla varsipistoja jälkeen päin" on ilmestynyt Novitaklubin sivuille neuleohjeiden täsmennyksiin vasta nyt elokuulla.

 
At 8:44 AM, Blogger Kati E said...

Ooo mikä pipo. Veeti olisi varmaan mielissään tuollaisesta. :D

 
At 10:07 AM, Anonymous Anonymous said...

Kiva pipo. Voisinkin itsekkin tehdä veljelle joululahjaksi tuommoisen...

 
At 12:25 PM, Blogger Tiina said...

Miekii tulisin mukkaan siihen lapsiperheprojektiin! :) Eiköhän se onnistu, vaikka asunkin kaukana -tai no, riippuu mistä katsoo! ;D

 
At 7:09 PM, Blogger Siniset Silmukat said...

Hienon hieno pipo... joululahjaideat vain lisääntyvät...

 

Post a Comment

<< Home