Wednesday, August 03, 2005

Kun ei hotsita...

...niin mikään neulejuttukaan ei oikein edisty, mut uutta on kyllä suunnitteilla ja kaapitkin pullollaan lankaa, houkuttelevista kaupoista puhumattakaan.
Butterfly-Fifin saaja piti lahjastaan ja oma ponchonikin melkein punastui kehuista viikonlopun aikana, valittiinpa mut jopa Miss Rekolan neljänneksi perintöprinsessaksi siihen sonnustauneena :) Vantaalla kun kerran oltiin, niin Ikeaan piti päästä, kun seinässäkin luki vielä isolla "ale". Suuremmilta hankinnoilta vältyin (esim. kirjahyllyä oliskin ollut hankala tunkea pikkuautoon neljän aikuisen seuraksi), mutta tällaisen shoppasin langoilleni.
Josko tuleva viikonloppu saisi mut kuitenkin innostumaan uudelleen, kun vierailen taas kotipaikkakunnallani ja olen päättänyt asioida siinä eläintarvikeliikkeessä, joka myy alpakkalankaa. Virve valisti mua tästä liikkeestä KIP-päivänä, ja lupasin selvittää missä sellainen oikein on. (Lähes) ainoa käsitöitä harrastava sukulaiseni (se sama täti, joka opetti mut neulomaan ainaoikeaa) informeerasi mua liikkeestä ja nyt sinne on p-a-k-k-o päästä. Seuraavana viikonloppuna teemmekin kesäsen visiitin "appiukkolaan" Kotkaan, ja Korian ABC Novitan myymälöimäneen sopii matkan varrelle just eikä melkein. Paluumatkaa Helsingin, Menitan ja Designmuseon kautta olen vähän vinkunut ja ehdotus on taidettu jo alustavasti hyväksyä :)

1 Comments:

At 9:33 AM, Anonymous Anonymous said...

Mukavaa ja antoisaa reissua, ja kerrohan sitten siitä alpakkalöytöretkestä, niin mäkin voin eksyä vaikka vahingossa sinne päin kun lähden ajelemaan :)

 

Post a Comment

<< Home