Wednesday, July 20, 2005

Toka kerta

Tapasin tänään toista kertaa elämässäni ihmisiä, joihin olen tutustunut netissä - juuri niin kuin äidit lapsiaan varoittavat. ”Eka kertani” oli Turussa KIP-päivänä ja toinen kerta siis tänään Tampereen neuletapaamisessa, jossa mukana olivat ainakin Johanna, Kirsiär, Minna, Annev, neulomon Käpy, dippainssi-Emilia, toinenkin Anne ja muutama muu, joiden nimiä en nyt saa mieleeni – anteeksi. Annev:llä oli mukanaan kamera (ja pohjaton kassillinen neulojain aarteita), joten tulevaisuudessa ehkä saamme nähdä tilaisuudesta kuviakin… Oli kivaa saada bloggaajille kasvot ja jutustella vaihteeksi ihan livenä.

Just kun kuulin Johannalta, että blogissani on aina vaaleanpunaisia juttuja, löysin kotimatkalla ihanan kansion joka halusi lähteä mukaani. Mappi innoitti mut vihdoin järjestelemään sekaisia hyllyjä, paperinivaskoita ja muuta kaappeihin kertynyttä pikkusälää. Aiheeseen liittyen mulla oli kuviakin, mutta koska Hello päätti alkaa kiukutella mulle, ette nääkään niitä nyt.

Ai niin, neuloin tapaamisessa yhtä salamyhkäistä juttua. Valitettavasti voin julkaista siitä kuvatuotetta vasta kun se on valmis ja saajallaan.


1 Comments:

At 12:55 PM, Blogger AnneV said...

No entäs koska tulee se kolmas kerta, joka toden sanoo?

Kiva oli tavata ja tulipahan taas nähtyä monenmoisia projekteja. Hauskan näköinen se pöytä, jonka päällä oli röykkiöittäin lankaa, mallilehtiä ja kirjoja! Mua vaan jäi harmittamaan, etten ehtinyt/muistanut näyttää sulle vaaleanpunaista kynää, jonka sain kaupanpäällisinä yhdestä lankakaupasta.

Blogikuvia tarttis laittaa näkyviin, juu...

 

Post a Comment

<< Home