Monday, July 25, 2005

Butterflysta huivituotetta ja muita mietteitä


Valkoisesta hellepäivän huivista tuli onneton pätkä, koska lanka loppui kesken - vaikka tarkoitus oli taas käyttää jämät pois. Pitää siis penkoa jostakin vielä kerä valkoista Butterflyta. Hmm, Prismassa ne eivät olleet ainakaan vielä viime viikolla laittaneet sitä aleen, sieltä voisi siis vielä löytyä.

Päättelin kyseisen tekeleen silmukat kuitenkin saadakseni pitkät vitosen puikot vapaiksi kuvan viritelmää varten. Vaaleanpunainen perhonen alkoikin neuloutua Fifi kakkoseksi. Tai oikeastaan kahdeksi Fifi kakkoseksi, koska ajattelin mukailla siitä Fanninmallisen pikkuponchon. Saa nyt nähdä miten lanka tällä yrittämällä piisaa.

Viikonloppuisissa äitykän emännöimissä koto-kotona pidetyissä grillipirskeissä juteltiin neulomisesta sen verran, että erästä tekemääni Fifiä pyydettiin vähän jatkamaan (vähän tylsää, mutta ok, jos siitä sitten tulee käyttökelpoisempi) ja joskus Funnysta neulomaani isoa huivia ihasteltiin ja tilattiin toinen samanmoinen (ok, oli nopeaa neuloa ja tilaaja lupasi kustantaa langat).

Kummitäti tekstaili vielä eilen Novitan uutuuksista ja kertoi uudessa Pirkassa olleen Novitan/Citymarketin mainos. Eräs naapurimme hylkää Pirkkansa aina alakerran postilaatikoiden päälle, joten kaappasin sen taas talteen ja siinähän oli ihan kiva tällainen - varmaan toosi käytännöllinen.

3 Comments:

At 10:26 PM, Anonymous Anonymous said...

Mä kyllä kans suorastaan järkytyin Pirkassa esitellystä mallista. Makuasioista ei tietenkään voi kiistellä, mutta mielestäni kuvassa oli harvinaisen ruma ja epäkäytännöllinen vaatekappale. Positiivinen pointti on se, että se päällä tulee huomatuksi..

 
At 10:59 AM, Anonymous Anonymous said...

ei nyt pahalla, mutta sun viestejä lukiessa tulee sellanen olo, et sä joudut suunnillee pakottaa ittes kirjottamaan. ja jotenki velvollisuudesta.

 
At 11:45 AM, Blogger laurar said...

anonymous

Voi harmi, sillä näin ei ole. Onneksi netti on kuitenkin pullollaan viihdyttävämpääkin luettavaa.

 

Post a Comment

<< Home