Monday, April 18, 2005

Fifi-kavalkadi

Näitä on tullut tehtailtua nyt neljä, Fifejä nimittäin. Ensimmäinen syntyi puuterinvärisestä Hippystä, jonka sain siitä hyvästä, että värväsin kaverini Novitan tilaajaksi. Tämä Fifi päätyi toivottavasti tulevalle anopilleni, joka ihastui huiviin heti ensinäkemältä. Seuraavan Fifin neuloin ihan itselleni, vaaleanpunaisesta tietenkin. Kolmas syntyi 50-vuotislahjaksi siskoni toivottavasti tulevalle anopille Tennesseestä. Se sai erikoisen nimen "anteeksi, että pilasin juhlasi", koska olin tarjoilemassa hänen 50v. juhlissaan vailla taitoa tai kokemusta tarjoilemisesta. Pelkäsin kuollakseni, että kaadan kahvit jonkun syliin, poltan kastikkeet pohjaan ja kaadun nokilleni kantaessani kakkua tai alkumaljatarjotinta. Vasta neljännen Fifin sai kultainen äitiliinini. Sininen Santorini näytti jo kerällä kauniilta ja neulottuna ihanan taivaanväriseltä. Siinä on pieniä harmaita kohtiakin - kuin ukkospilviä. Onneksi ne ovat kuitenkin pieniä.

3 Comments:

At 4:09 PM, Blogger Sanna Tallgren said...

Onpa kauniit Fifit!Itse olen tehny yhden kid mohairista ja meinasin uuvahtaa lopussa. Pitää varmaan tehdä jostain paksummasta langasta seuraava.

 
At 5:38 PM, Blogger Stricker said...

Aivan ihania Fifejä ja mahtavan kokoisia. Minä en millään jaksa tehdä kovin isoja huiveja, kun lopussa on niin kamalasti silmukoita :-).

Ja tervetuloa bloggaamaan!

 
At 7:45 PM, Blogger MysteryKnitter said...

Wau miten hienoja Fifejä oletkaan tehnyt! Be proud of them!

 

Post a Comment

<< Home