Wednesday, December 23, 2009

Viime aikojen neulomuksia, eli asusteosastolta päivee.
Enhän mä tietenkään malta olla esittelemättä näitä ennen joulua...

Lanka: Sandnes Lanett, menekki vähän toista kerää
Puikot: 2,5 mm
Kuvassa mukana myös parin vuoden takaiset tumput

Tää on tilauspipa, jota neulottiin pitkään, hartaasti - ja pariin kertaan. Eka versio oli ensin liian löysä, sitten se katosi, sitten sitä yritettiin pestä luvattoman kuumassa vedessä sen kutistamiseksi ja lopulta se oli ihan sopiva ja mieleinen neulovalle kaverille. Tää toka versio on kuulemma just sitä mitä tilattiin.

Lisää lahjuksia, kolmee pipaa ja yhdet sukat. Ihan lähipiirille.
Vasemmalta oikealle Manos-Ripley, Violet Green's Beanie Hat Knitting Pattern for 4 ply weight wool, H&M imitaatio Duettista ja Kirjo-Pirkka-sukat













Tää setti menee kummitytölle. Toivon ihan varpaatkin pystyssä että tää olis mieleinen ja sopiva. Nuttu modattu vanhasta vauvaneulelehtisestä ylhäältä alas tehtäväksi ja farkut ovat LMKG-kirjasta.

Saturday, December 12, 2009

Työkeskeisen (sikarokotukset!) arjen lomassa olen viime aikoina olen keskittynyt lähinnä joululahjaneulomisiin. Vaikkei mun tänäkään vuonna pitänyt niin kauheasti neuloa pukinkonttiin, niin jotenkin siinä vaan aina käy niin... Yksi joulupaketti on lähtenyt jo maailmalle ja sen sentään muistin kuvata - toisin kuin yhtä ½-vuotissynttäripakettia.

Malli: Embossed Leaves, mm. kirjassa Favorite Socks
Lanka: OnLinie Supersocke Silk
Puikot: 2,5 mm
Jälleen kerran kiva malli neuloa.

"Amerikan isotäti" saa lisäksi Suomi-suklaata, Martta Wendelinin kortin ja toki kuulumisia niin kuvallisessa kuin kirjallisessakin muodossa.

Muut viime aikoina valmistuneet lahjukset saan toivottavasti joulun aikoihin kuvattua saajiensa yllä, niin niitä on sitten kivempi esitellä täällä blogissakin. Seuraavaksi pizzaa ja huomenna pyjamapäivä, jee!