Sunday, September 23, 2007

Kauan se kesti, mut nyt petroolipukine on vihdoin valmis.


Ohje: Tupasvillaa-blogin MacPalmikkoneule, kiitos loistavasta ohjeesta - jopa minä maltoin neuloa riittävän pitkät hihat ja helman kun ohjeessa oli sanottu kerrosten määrä :)
Lanka: Novitan Wool himoitussa & halutussa petroolin sävyssä, omani ostin jossain vaiheessa kun novitaklubi möi sitä halvennuksella
Puikot: 2,5 ja 3,0 mm

Ainoa modaukseni ohjeeseen oli kaulus, ku en niin diggaile hupuista. Tää viritys meni vähän metsikköön. Kattoo nyt tuleeko sitä pidettyä tuollaisenaan vai meneekö uusiks.
Komments: Tykkään hirmuisesti, vaik vähän kutittaakin. Kaulus on tosiaan ainoa kohta joka mietityttää.

Napit on ihanat! Valitsemisavusta vielä kiitokset ja vilkutukset Vilmalle ja Jatalle!
Huomenna olis luvassa kolmen tunnin (toivottavsti ei kovin interaktiivinen) koulutus, mitähän mä neuloisin siellä..? Keskeneräisiä vaihtoehtojakaan ei oo ennestään ku.. ehkä kolme.. neljä..

Monday, September 17, 2007

Tarjolla oli tirolilaista kaurapuuroa...
eestä...
...ja takkaa.
Malli: Tyrolean Stockings, Ann Budd, Interweave Knits Fall 07
Lanka: Vuorelman Veto ihanan kaurapuuron harmaana
Puikot: 3 mm eebenpuiset, ehdin jo hukata yhden :( ja jouduin sit neulomaan toisen sukan ihan ohjeen mukaisesti neljällä puikolla. Tai siis silmukat jaettuna vaan 3lle.

Ihanat tuli. Testattu jo sekä kotikäytössä ihan paljaalla hipiällä (vähän vaan valahtavat kohti nilkkaa mut yhtään ei kutita!) että perinteisemmin kumppareissa ja hyvin toimivat. Ihan niinku harmaiden kaurapuurovillasukkien kuuluukin.

Tuesday, September 11, 2007

Hyvvee iltaa. Täällä on neulottu illasta toiseen eikä silti oo saatu valmista kuin yhden huivin huitulan verran. Eikä sitäkään passaa vielä esitellä tän enempää.
Päällä poseeraavista langoista (kokenillilla värjättyä Raumalta ja Blissiä Lankabaarista) olis tarkoitus tulla huiviin rimmaavia asusteita, pipa tai baskeri ja tumput, ehkä kynsikkäätkin.

Petroolinutun kappaleet ovat olleet valmiit jo toista viikkoa, mutku mua ei huvita yhdistellä niitä. Ja sen hetken ku huvittaa, ni sit sen jälkeen niska jumittaa, höh. Kohta kuitenkin alkaa olla ihan oikeesti tarvetta sen kaltaiselle lämpöiselle nutulle, joten josko koittas saada sitä valmiiksi... Yksi kappale harmaita villasukkiakin on tällä välin valmistunut, esittelen kaurapuurosukan sitku hällä on parikin.

Muuta tällä välin tapahtunutta:
- kadulta löydetty kympin seteli
- hankittu puoli kiloa harmaata silkkivillaa...
- aloitettu jooga moonen vuoden tauon jälkeen
- saatu kommenttia lankakeristä, joita putoaa kaapista päähän kun sieltä kaivaa syksyisempää palttoota. Nää nimenomaiset kerät huusivat Staaarskyyyy....
- saatu vakituinen työpaikka unelmatyössä kuntasektorilla, jossa leipä on piitkä mutta kapoinen. Onneks mä tykkään patongista :)