Friday, April 28, 2006

Kipaisin tänään töiden jälkeen Koskikeskuksen Käsityökeskuksessa ja poistuin sieltä (vain!) kahden kerän kanssa.

Puolitoista niistä muutti muotoaan tuollaiseksi pipoksi. Ei, se ei oo mun neljäs vappupipo (muut ovat lehmäpipo, saparopipo ja yo-lakki) vaan lahja eräälle nuorelle naiselle. Fiesta on muuten kivaa, niinku Samos mut pehmoisempaa. Niin ja tää pipokin on kiva. Vaikka armaani kyllä tokaisi mallitytsän tyylistä pitää sitä, et onks se juutalainen.

Nyt vähän kamppeita kasaan, kynnet, kutrit ojennukseen ja paapimaan. Ja huomenna kotilandelle vapun viettohon.

Thursday, April 27, 2006

Vyyhdillinen Villapuodista shopattua Fleece Artistia on odottanut Ystävänpäivästä asti pääsyään puikoille. Hänet kerittiinkin jo tuolloin, mut raukka on jo luullut jäävänsä ihan vallan vaille hellää kilkuttelua. Kun keväinen Interweave Knit ilmestyi, Fleece ilmoitti haluavansa Trellikseksi ja tänään hänen toiveensa viimein alkoi toteutua. (IK:n sivuilla on muuten kesälehden mallit jo esikatselussa.)

Tämän (aloittelureuna ja yks mallikerta lace-osuutta) nykertämiseen meni puoltoista tuntia, onneks ei mikään deadline paina.

Teho-osaston ajaks piti kuitenkin saada jotain aivottomampaa ja päätin rykäistä sukat vihdoin valmiiks.

Viis iltaa niissä tais mennä, jos nyt oikein osaan laskea. Neuloin molemmista eka varret, sit vuoron perään kantapäät kiilakavennusten loppuun asti, suorat osuudet ja kärkikavennukset.
Lankana Nalle Color (oli muuten pirun vaikee löytää tätäkään väriä enää mistään), puikot varressa 2,5 ja muuten 3 ja malli on ihan perinteinen, eli vaffistettu kantapää ja sädekavennukset.

Purkamaankin tosin pääsin kun tikuttelin onnessani ekan sukan terän ihan liian pitkäksi. Tein tismalleen samanmoiset mut vihreät näiden saajalle viime Isänpäivänä, ne kun ovat kuulemma mualiman parhaat villasukat, varret tosin sais olla vähän pidemmät. Laskeskelin noista sukista sit silmukkamäärät ja kerrokset ja koitin tehdä ihan samanlaiset - paitsi että terän suoraan osuuteen (siihen kun ei enää eikä vielä kavenneta) tuli 15 kerrosta vähemmän. Miten ihmeessä mun käsiala on voinut muuttua puolessa vuodessa niin paljon?! Tosin niistä aiemmista sukista kerroksia laskiessa nenuun leijaili sen verran tuhti ja miehekäs tuoksu kun kaivoin sukat pyykkikorista, että koitin suorittaa laskelmani mahdollisimman ripeästi. Ehkä ne siks meni pieleen.

Nyt paapimaan ja- kuten Susanna arvelikin - eilisen postauksen kaverukset kainaloon. Öitä :)


Hug edestä...

...Hug takaa

MagKnitsin Hug
Debbie Blissin Cashmerino Superchunky, vajaat 400 g
7 puikot
(molemmat ihan ohjeen mukaan!)

Itse neulomisosuuteen ei mennyt kuin muutama päivä, mut hihasaumojen kanssa onkin sit huhkittu - ja useaan otteeseen. Lopulta päädyin niputtamaan reunat yhteen piilosilmukoilla oikealta puolelta, niin tuli nätein (vähiten näkyvä) sauma. Lopussa pääntien (yläreuna + alareuna) ympäriltä keräillään silmukoita, jotka päätellään samointein. Senkin sai tehdä pari kertaa ja muhkeankokoisella koukulla ennen kuin aikaansaatiin kiristämätön reuna.

Tykkään lopputuloksesta, tulee varppina käytettyä. Ja lanka, se on aivan ihanan pehmoista. Ainoa mikä vähän häiritse on tuo hurjan matala selän puolen kaitale, mut kaipa siihenkin tottuu.

Wednesday, April 26, 2006

Osa näistä knitpicksiläisistä muutti tänään meille


Sock Memories, sävy Paperdolls


Shimmer, Flower Garden


Gossamer, Sweet Peas


Sock Memories, Grandma

Lämpimät kiitokset Katrille lankojen diilauksesta.

Virkkaaminen on in!

Uskokaa pois ja virkatkee vaikka kassi :)

Ps. Elämää tylsemmät sukat näyttäisivät valmistuvat vapuksi...

Sunday, April 23, 2006

Vihdoin myös täällä


Clapotis suomeksi palkinto-Nallesta, puikot 4,5
Koskapa muutamat bloggaajat eivät huutele keskeneräisyyksistään siinä pelossa, ettei työ valmistukaan, nii minäkin päätin kokeilla. Oon siis nykerrellyt tätä kaikessa hiljaisuudessa runsaat pari viikkoa.


Mittakaavan vuoks vielä kuvaa... Melkein pari kerää paloi. Toisesta tekisin leveämmän. Tai sit sellaisen ihan pikkuruisen kaulaan sitaistavan. Tämä versio muuten koki huuhteluainepehmennyksen ja pyykkikonehuuhtelun ja -linkouksen heti valmistuttuaan ja hyvä tuli - ei pehmeyden puolesta uskois Nalleksi.

Nyt Levottomien tahtiin jotakin elämää tylsempää - miestenkokoisia sukkia kakspuolikkailla puikoilla. Mut minkäs teet, kun vappuinen synttärisankari sellaisia toivoo.



One Skein -inspiroituneet sukat itsevärjäillystä Idenan Juvelista ovat valmiit, voilá. Jotenkin tuntuu vähän tyhymälle tikuttaa villaa, kun ulkona on noin hieno ilma. Mut eipä niitä puuvillatoppejakaan vielä tarkenis käyttää.

Värierä muuten vaihtuu vasemman sukan kantapään jälkeen, mut armaani vakuutti ettei sitä huomaa. Niin ja kärjissä on käytetty ohjeen mukaista Kitchener Stitch -metodia, joka miust on kyllä ihan samaa hommaa kuin silmukointi (skrollaa alaspäin). Sinänsä ihan jees tapa, mut kärjet näyttävät mielestäni vähän vanhanaikaisten hiihtomonojen kärjiltä. Tykkään edelleen sukissa eniten sädekavennuksista.


Saturday, April 22, 2006

Heippa taasen piitkästä aikaa. Torstaina ei ehtinyt päivittelemään (vilkutukset Kristianille, 10 kk) ja eilen piti mennä nukkumaan jo klo 17 iltasella, kun oli vähän migreeni... Raivostuttava tauti, johon tosin taitaa arkiöiden lyhkäisillä yöunilla olla oma osansa, myönnetään.

Mut neulomaan oon kuitenkin ehtinyt... ja jostain syystä mun sukkaprojekteissa tuntuu nykyään tuppaavan käymään näin:



Onneks tätä lankaa on mahdollista saada ainakin (lähes) samaa värierää - ihan omassa keittiössä :D


Katin taannoisesta vinkistä poikkesin eilen Prinsessa Itkupilliin (Itsenäisyydenkadulla, vähän Lanka-Aitalta keskustaan päin), eikä sieltä tietenkään päässyt ulos tyhjin käsin. Oottelen innolla liikkeen muuttoa, myyjätyttö kertoi heidän pääsevän kohta puoliin naapurikortteliin isompiin tiloihin. Eiks se mahda tarkoittaa lisää ihanuuksia... :)


Ai niin, tällainen valmistui keskiviikon neuletapaamisessa. Nyt vaan vappua ootelleen. Mekkokin on jo hankittu. Keksin 13-vuotiaana, et vappuna on oltava mekko - ja päätös on pitänyt kaikki nää vuodet, kelistä riippumatta.

Wednesday, April 19, 2006

ihan pöhköä, mut pakko kokeilla...

...kaiman ja Langanpätkien perässä.

Saanko siis esitellä itseni. Olen siis Kaarina Pöyry, 23-vuotias (viilasin kynnet just aamulla) kuntohoitaja Turusta. Harrastan ultimatefightingia ja pasuunan soittoa. Lapsosia on siunaantunut kaks. Hiukset mulla on pikimustat (päivällä oli vielä kirkkaapinkit) ja silmät tumman farkun väriset. Lempimusiikkiani on jazz ja -artisti Irina. Parhaiten mua voisi kuvailla sanalla "musta" (damn, seuraava olis ollut massahurmaaja).

Ja tähän siis päästiin, kun otettiin
- nimeksi 2. nimi ja lähimmän naapurin sukunimi
- asuinpaikaksi kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla
- iäksi oma ikä plus lohjenneiden sormenkynsien lukumäärä
- ammatiksi äidin ammatti tai miehillä isän ammatti
- harrastuksiksi ne harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää
- lasten lukumääräksi se, montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät
- hiustenväriksi tämän hetkinen paidanväri
- silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri
- musiikkimauksi genre, jota et siedä)
- lempiartistiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi ja
- itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi laitetaan se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun googlaat 2. nimesi ja "adjektiivi"

Hihi, olipa kivvaa :)

Tuesday, April 18, 2006

Kerä torstaina ostettua Hjertegarnin Milanoa ehti jo muodostua tällaiseksi.

Juu, ei yhtään mun väri, mut nyt teki mieli vihreetä, kun tällaista ompun vihreää on kaikkialla. Kympin puikot ja joka neljäs rivi pidennettyjä silmukoita. Muistuttaa vähän levää, mut ei haittaa.

Voilá, hänkin on vihdoin valmis

Vähän pääsiäishenkinen sidonta...

...ja tätä voi käyttää näinkin.

Oikeestaan en uskalla edes tunnustaa, et tuskin tulee kauheesti käytettyä, mut kahtellaan...
Lanka siis Idenan Mohair Lux ja puikot seiskat. Mallineule jostain viimevuotisesta Modasta, jossa oli Mohair Luxista tehty pitkä kapea huivi. Ja minähän innostuin tekemään tän valmiiksi, koska tarvitsin seiskan pyöröt ehdottomasti tähän...


...Hugiin meinaan. Se on jo reippahasti yli puolen välin, kun eilen tuli katsasteltua aikas paljon töllöä. Ohjeesta oli pakko tiputtaa muutamat kerrokset pois, koska mun hali ei oo yli kahta metriä :)

Niin ja tää oli ihan unohtua...

...mun blogini taaperoinenhan täytti eilen vuoden. Kakkua kaikille. Neuvolaoppaasta luntattuna yksvuotiaanhan tulisi liikkua yhä itsenäisemmin, haluta tehdä asioita yhä enemmän itse, olla toimelias ja samalla tapaturma-altis. Ensimmäiset oman tahdon ilmauksetkin alkavat tulla esiin. Oukei, tähän siis pyritään.


Sunday, April 16, 2006

Villapuodista läks mukaan tällaisia...

-ihanaista puuvillaa välikausihuiviin, sillä tästä saavista ei kerta kaikkiaan löydy sopivaa huivia tämänhetkiseen ilmanalaan :)


-Debbie Blissin Mayaa ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että sitä ei enää tehdä. Ja sehän on tieto, jolla jokaisen hullun neulojan saa hamstraamaan - sellaistakin lankaa, jota hän ei muuten kokisi tarvitsevansa. Novitahan käyttää tätä metodia varsin tehokkaasti; valmistetaan kutakin väriä ja joitakin lankojakin vain yksi erä ja yksi sesonki, niin porukka ostaa sitä ihan hulluna - laadusta viis.


-superchunkysta tulee Hug. Ehtisiköhän sitä vapuksi...? Sitä pohtiessani tajusin, että seiskan addit ovat kiinni tässä ufossa...


...joten piti kaivaa se esiin ja päättää, et teenkö sen valmiiksi vai puranko pois. Päädyin ensimmäiseen, koska tykkään ideasta (ympärille kieputeltava vähän t-kirjaimen mallinen juttu) niin paljon. Idea on ryövätty Treen neuletapaamisessa Raijalta saadusta vinkistä Marimekolta. Väri ja mallineule muuttuivat, joten tää ei kai oo plagiointia... Valmista saatetaan nähdä piakkoinkin elleivät muut keskeneräiset tai nuo uudet houkutukset vie mua mennessään.

Pääsiäislomalla on tullut väsäiltyä muutama kuula ja pikainen levähuivi vihreästä Milanosta, josta en muistanut ottaa kuvaa. Lisäksi on mm. syöty hyvin, vaihdettu kesärenkaat, katseltu nenävarsi kippurassa kohti taivaallista valoilmiötä ja taivasteltu tätä onnettomuutta, joka liippasi ikävän likeltä. Ihan vaan siis maantieteellisesti.

Joku muuten kyseli joskus kommenteissa sen trikookude Putkiksen perään (kori on edelleen vaiheessa...) Sitä saa siis Toikalta, joka on näemmä uusinut verkkokauppaansa. Villa-alpakka houkuttais ja Camilla on ihanan pehmoista.


Thursday, April 13, 2006

Tää lähtee taas landelle kauhian lankasäkin kanssa. Poikkesin muuten Villapuodissakin.. hakemassa sellaisen.. lankasäkin.. Esittelyä luvassa ehkä sunnuntaina.


Happy Easter everyone!

Wednesday, April 12, 2006


Mistä te ihmiset ostatte neuleisiinne kauniit napit? Musta tuntuu niin tyhmältä tehdä ainakin lähes uniikki neule ja mäjäyttää siihen sitten ihan tavisnapit. Näinä hetkinä mun tulee aina ikävä Raumaa ja Krymkraattarin Puadia (tjsp), ihanaa nappikauppaa, jonka lähellä asuin pari vuotta. Onkohan sitä enää..? Pitää varmaan alkaa paskartelemaan.

Kuvan nappi komeilee nyt pikkuruisen boleron rintamuksessa, kun se vihdoin suostui löytymään Eurokankaasta. Tiesittekö muuten et Fabrissoissa ei oo nappeja? Siellä vastataan tylysti tyhmälle kysyjälle, et ei meillä oo vaatetuskankaitakaan. Ai jaa, antteks vaan kun en tajunnut, luulin tulleeni kangaskauppaan, josta olisi helppo ostaa.

Tuesday, April 11, 2006

Ensin oli lanka, sitten viattoman näköinen jauhepussi...


sitten vyyhti, (konepestävä) kulho ja litra pelottavan väristä ja kiehuvan kuumaa lientä...



Nyt meillä on kostea vyyhti kivanväristä lankaa ja malttamaton neuloja, joka tahtoisi pinkit palmikkosukat. Kiitokset Anneveelle taikajauheen diilaamisesta.

Tuosta alusta tuli ihan tää biisi mieleen, ja biisistä ihan lapsuus mieleen :) Minä en siis oo viettänyt lapsuuttani missään lähiökapakassa, mut tykkäsin Irwinistä yli kaiken. Harmi etten ehtinyt sen keikoille.


Voisko joku kertoa miksi mun jämälankarojekteissa käy aina...

näin? Lanka ottaa ja loppuu kesken. Tällä kertaa siis valkoinen Teddy. Tekis mieli neuloa ihan pokalla loppusukka vaaleanpuna-beigeksi. Ehkä kuitenkin hilpaisen Anttilan Teddyhyllylle tässä jonain päivänä kauniina. Tai vaikka vähän vähemmänkin kauniina. Ihan kiva muuten kun kohta on neljä päivää vapaata. Mut ihan tyhmää että niistä vain yksi on kauppapäivä. Noh, tuleepa hengattua läheisten kanssa eikä syöksyiltyä kaupoille.

Mitä mieltä muuten ootte tästä episodista?
Minen ihan seiso Kirstin mielipiteen takana, saahan sitä ihmisillä olla mielipiteitä, eikä se jokapoika ny mikään pyhä oo. Ja vaikka jokapoika on mustakin aikamoinen säkki (ainakin mun päällä), niin ihan oikein et Saimi sai pienen näpäytyksen. Musta se onkin aina ollut vähän ärsyttävän suuna päänä joka paikassa.

Monday, April 10, 2006

Läksin ihan hätsyn pikaiseen palauttamaan vuokrafilmiä ja hakeen ihan pientä ruokatäydennystä kaappiin, niin eiköhän FilmTownin ja Valintatalon välille (matkaa noin kolkyt askelta) osu Tiimari houkutuksineen. Läjä massapalloja mukaan ja kotiin päästyä koukku heilumaan...

...ei vastakkaisen sukupuolen varasukukalleuksia eikä mitään treenikuulia, vaan kehitteillä onpi vappuhely. Ja jos siellä käpykylän pikkukapakissa ykskin maajussi tulee taas veetuilemaan yo-lakista, niin tällä voi vaikka kajauttaa kaaliin. Oon ihan selkeesti ottanut sekä käsityömielessä että asenteessa vaikutteita Stitch'n Bitch Happy Hookerista :)
Edit: Pyydän anteeksi, jos pahoitin jonkun mielen maajussiheitolla.
Selvennykseksi voi kertoa, että olen maalta kotoisin ja maajussi-yrittäjäperheestä, jossa ei oo ruukattu kouluja paljoa käydä. En kuitenkaan kettuile kenellekään koulutuksesta - tai sen puutteesta - enkä arvota ihmisiä mitenkään sen perusteella. Yo-lakista on ollut mulle ainoastaan se ilo, että onnistuin saamaan sen (kehnoilla papereilla) ja nyt voin käyttää sitä vappuisin.

Oon menossa pääsiäisenä moikkaamaan sukumme kuopusta uudemman kerran. Ja pitihän sitä jotain viemiäisiäkin taas kyhäillä...

Ei, ei se ole boobholderi kokoa 60 cm, vaan uusimman (4/06) SK:n juhlabolero kaksinkertaisesta Lanettista (ei sit tullutkaan vaaleanpunakirjavasta mulle unisukkia) ja reunat vanhasta pehmoisesta Tangosta. Tätä tekee vaan mieli silutella ja samalla hymyillä hölmösti. Toivottavasti ei oo tuoreista vanhemmista liian äklö.

Teddyn jämätkin ovat saaneet tänään kyytiä, niistä tulee unelmanpehmeitä sukkia, joilla kävely on kuin pilvissä pomppis. Paitsi sitten kun lykkää ne pesuun. Sen jälkeen on vain tavikset villasukat, joista pörröttää muovisen tuntuisia hipsuja.


Sunday, April 09, 2006

Susanna ehti jo kysäisemäänkin, miltä Happy Hookerin sisältö näyttää. Vaik Outi sitä jo vähäsen vilautti ja testasikin, niin vilautetaan vielä vähän lisää. Ellet siis siedä copyright-rikkomuksia, ni silmät kii, tai äläkä ainakaan skrollaa sivua alaspäin :)


Ihan kiva huivi, mut ei nyt mitään ennen kuulumatonta. Huivin nimi on lupaava One Skein Scarf, mut kerässä onkin 205 metriä ja koukku on silti 6,5 mm.


Stetsonit tuntuvat tehneen nopean comebackin. Eiks ne olleet viimeks in joskus viitisen vuotta sitten... Stockholmissa ja RMJ:ssa ainakin vuonna 2001 niitä näkyi paljon. Hey Dallasin JR, virkatulle mallille mäkin voisin lämmetä.


Tän hatun vissiin kuuluukin nousta päälaelta... aika hassu


Ihan kiva bolero, vai mikä onkaan...


Hyvännäköinen jakku. Voisi kuvitella et virkkaamalla tulisi sopivan napakkaa jälkeäkin.


T-A-H-T-O-O. Tennesseen värikartassahan oli ihan kivoja värejäkin tänä vuonna...


Pitänee alkaa kapioita väsäileen. Roosa-ruskea-valkoinen on niiiiin nätti väriyhistelmäkin.

Sitte One Skein - 30 quick projects to knit and crochet.
Vaikka pitänee kyllä heti miten sanoa, että missä meikäläisessä kerässä on yli kilometri lankaa? Jos oisi, niin ehkä minäkin sitten keksisin mitä siitä tekisin.


Oi mitkä muhkeat sukat, pelkkä väri jo lämmittää.


Nonnii, täähän on näppärä keksintö jos lanka pääsee loppumaan kesken kaiken. Ja jos samaa lankaa sattuu löytymään lisää, niin sitähän pääsee sitten samantien jatkamaan, kun on puikotkin mukana. Kuvan mallillahan on parta... Hmm, mahtaisikohan meidän taloudesta se osapuoli, jolla kasvaa parta, suostua käyttämään tällaista huivia...?


Neulottu ruokalappu ja samalla vähän kukkaisefektiä.. Vaikuttaa - köh - kovin käytännölliselle. "And most important - it's machine washable, so cleanup's a breeze."


Voi hellanduudeli...


Heii, tällainen mattohan olis kiva. Varsinnii viime yönä tälle olis ollut käyttöä, kun en vatsatautisena viitsinyt joka välissä kömpiä takaisin petiin, vaan pötköttelin sitte vessan lattialla siinä toimitusten välillä. Onneks tauti alkaa jo helpottaa *toivoo sormet ristissä*. Aikamoinen "one skein" muuten tää ohjeen lanka, 454 grammaa ja 768 metriä...


Irtoaisikohan näillä pisteitä lähimmäisiltä, joiden mielestä mun kokkaustaitoni ovat iso vitsi..? Voisko hei lankaa turhempaan käyttää...


Olin aluksi samaa mieltä tästä, että voisiko lankaa enempää haaskata. Pätkiä nyt tuollaisiksi nysiksi. Selattuani kirjan yhä uudelleen ja uudelleen, oon alkanut pysähtyä tämän kohdalle entistä useammin. Tällainenhan voisi olla kiva...


Ja jos tämän tunkisi oikein pullolleen vanua ja rumanvärisiä langantähteitä, niin tämän päällä kävelyhän kävisi jalkahieronnasta, vai kui? Vrt. hierontasukat.

Kaiken kaikkiaan oon ostoksiini hyvin tyytyväinen. Vielä kun jaksaisin opetella virkkaamisen enkunkielisen terminologian. Hyvin houkuttelevaa olisi myös kuvan perusteella virkkaaminen. Mut sillä tuskin saavutettaisiin muuta ku kirosanoja ja purettua lankaa ja ehkä myös kiukulla seinään heitetyn koukun aiheuttamia koloja.

Nyt paapimaan, öitä.

Perjantaina oli vielä varsinaisen työpäivän perään kuollettavan tylsä tilaisuus, foorum tjsp. Hyvin muodollista kuitenkin. Puolentoista tunnin jälkeen hiljaa paikoillaan istuminen alkoi tehdä tosi tiukkaa (why o' why en ottanut neuletta mukaan, noh, emmä ois kuitenkaan kehdannut neuloa siellä), joten aloin piirtelemään Power Point -kopsujen taakse palmikoita...

...tulipa huono kuva.

Kotiin päästyä oli kuitenkin pakko kokeilla...

... ja tämähän näyttää vähän samalle kuin yks HenkkaMaukan pikkutyttöjen pipo. Oonkin miettinyt että tehdäänköhän sitä mun kokoon asti. Tässä vaan ei oo korvaläppiä eikä hapsuja niiden päissä.


Lanka on maailman ihanin Adriafilin Charme, josta olis tosi kiva tehdä jotain isompaakin. Mutku on vaan siinä, et lanka on 50 g kerillä, eikä siinä oo tavaraa kuin 47 metriä. Josephinen hinnaksikin tulisi vaivaiset yhdeksänkymmentä egee... Ehkä sitku sitä ja tätä, niin sit neuletakki Charmestakin. Siihen asti syön vain Charme-juustoa.

Perjantai-iltasella tuli Suomalaisesta meiliä; neidin tilaus olis noudettavissa...

Suunta sinne siis. Eivät vain ryökäleet maininneet mitään siitä, että etpäs saakaan Last-minute Knitted Giftsiäsi vielä, vaikka maksoitkin sen ennakkoon. Mutta nyt pitänee siis opetella virkkaamaan enkuks.

Sitä harkitessa solmin taas vähän Salomonin solmuja...

...ja taas Novitan Candystä, jota löytyi kaapista vielä kolme kerää tässäkin värissä. Tää versio taitaa kyllä mennä lahjaksi.


Kerä Icelandia muutti eilen muotoaan pienenpieniksi tumpuiksi. Nää on vähän niinku sneaker-mallia, mut lapaset. Voipi olla et ranteita tulee palelemaan vielä, mut pääasia on et mätsää pipoon :) Ko. pipo on muuten loistava, se ei nouse!


En enää edes muista mitä (tai ketä) varten ostin kerän ihanan kamalaa Isoveli Coloria, mutta siitä syntyi äskettäin sukat. Varsi (ne kaikki 10 kerrosta) ja päälisilmukat ovat tunturineuletta, malli muuten ihan basic.

Neulomisen lisäksi oon ehtinyt tänä viikonloppuna syödä kiinalaista, pyykätä ja sairastaa yhden aamuyön kestäneen vatsataudin. Tai ehkä se ei oo vielä ihan ohi, koska ruoan tuoksu ällöttää.